Foredrag med Yvonne Fosser om endringskapasitet

På Facebook er der en gruppe som heter Human Resources Norge (klikk på navnet til høyre og be om medlemskap). Denne ble startet for noen år siden av Oskar Bull-Hansen og Astrid Svedérus. De har gjort en fantastisk jobb og laget en gruppe med snart 1000 medlemmer og mange gode faglige diskusjoner. 3-4 ganger i halvåret har de også arrangert fagsamlinger på ettermiddagen, typisk med en blanding av foredrag, diskusjoner og mingling.

I forbindelse med at Oskar har byttet jobb/bransje og Astrid skal flytte til Sverige har jeg og Amanda Teglund tatt over administrasjonen av denne gruppen. Så fremover kommer vi til å arrangere en del samlinger. Amanda leder HR i selskapet som driver blant annet Kulturhuset på Youngstorget i Oslo, og gjennom henne får vi tilgang til glimrende lokaler.

Første samling: Yvonne Fosser og hvordan HR kan bidra til at selskap lykkes i omstilling

Den første samlingen vil være med Yvonne Fosser. Hun er tidligere HR-direktør i blant annet Hewlett-Packard og Innovasjon Norge, og kommer for å dele sine erfaringer rundt hvordan bygge endringsdyktige organisasjoner. Yvonne har mye relevant erfaring i bagasjen og er en glimrende foredragsholder. Temaet burde også være relevant for mange, så dette er en samling du ikke vil gå glipp av.

  • Tid:  Onsdag 5.februar 2020, klokken 1700 til 1900
  • Sted: Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 OSLO

Påmelding: enten melder du deg inn i facebook-gruppen Human Resources Norge, finner arrangementet der og melder deg på. Eller så sender du meg en e-post på arve.kvalsvik@evidente.no

Håper å se deg!