Ønsker du å bli med i et nettverk for HR-analyser?

Om nettverket

Evidente starter i høst opp et (svært spennende!) nettverk for personer innen HR som ønsker å lære mer om HR-analyser. 10 er allerede påmeldt og i skrivende stund er der 5 ledige plasser. Vi satser på oppstart i slutten av september / begynnelsen av oktober, så kast deg rundt og sikre deg en plass!

Derfor bør du bli med

Om du bor i Oslo-området og ønsker å lære mer om HR-analyser tror jeg ikke du finner en bedre mulighet enn dette. Du vil utvide nettverket ditt med andre som har en interesse for strategisk HR og analyser. Du vil få tilgang til verktøy som gjør det lettere for deg å planlegge, selge inn og gjennomføre analyseprosjekter i egen virksomhet. Og du vil bli inspirert av glimrende foredragsholdere fra Gjensidige, Hydro, Reitangrupper, Egmont, og flere, som vil fortelle om vellykkede prosjekter som de selv har gjennomført.

Vi skal le, kose oss og bli kjent. Men først og fremst skal vi lære!. Jeg håper at når vi går mot slutten har vi klart å få til minst ett analyseprosjekt i hver virksomhet – stort eller smått. Ikke noe press, men vi ønsker jo å bruke det vi lærer, ikke sant?

Om samlingene

Vi skal møtes for 6 samlinger i perioden september 2019 til april 2020. Vi vil være hos deltakerbedrifter som har mulighet til å være vertskap. Samlingene vil foregå på formiddagene fra 0830 til 1100. Og mellom samlingene skal jeg legge opp til gode diskusjoner i en lukket Facebook-gruppe.

Pris

Det koster NOK 7500 (eks.mva) å delta på nettverket.

Påmelding

Det er ikke så lenge til vi starter opp, så send en melding til arve.kvalsvik@evidente.no om du ønsker å melde deg på, eller å høre mer.