Ansvar

https://www.evidente.no eies og driftes av Arve Kvalsvik.

Arve Kvalsvik er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Nettstedet tilbyr innhold og funksjonalitet som benytter seg av forskjellige typer innformasjonskapsler (cookies). Noen av disse utfører funksjoner for å forbedre opplevelsen din på nettstedet (som informasjonskapslen som husker at du har godtatt cookies). Andre benyttes for å logge anonymt bruken av nettstedet for å forbedre dette.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler (nettvett.no)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og statistikk

Nettstedet benytter Google Analytics for å samle informasjon om bruken av nettstedet. Eksempler på slik informasjon er antall besøkende, hvilke sider som vises, varighet på besøket, nettsted brukerne kommer fra og hvilken nettleser brukeren har. Denne informasjonen er anonymisert, og inneholder ikke brukerspesifike detaljer.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev trenger vi din epostadresse. Registrering av navn er valgfritt. Personopplysningene som hentes inn i forbindelse med nyhetsbrevet behandles så vi kan sende deg informasjon om virksomheten, bekrefte identiteten din og kontakte deg ved eventuelle endringer i personvernerklæringen.

Når du registrerer deg for nyhetsbrev og huker av i boksen for at du godtar nyhetsbrev fra oss, godtar du at vi sender deg informasjon om våre rapporter, samt annen informasjon om virksomheten. Du kan når som helst avregistrere deg ved å bruke lenken nederst i nyhetsbrevet.

Informasjonen registreres også for å kunne sende deg nødvendig informasjon om å laste ned våre rapporter. Dette gjøres kun når du eksplisitt har bedt om en rapport.

Epostadressen lagres i en egen database hos MailChimp, deles ikke med andre, og slettes om du sier opp abonnementet. Epostadressen slettes også om vi får beskjed om at den ikke lenger er aktiv.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg ved rapportnedlasting

I forbindelse med rapportnedlasting registrerer vi ditt navn og epost for å ha en lovpålagt dokumentasjon av din bekreftelse på at du ønsket å få tilsendt lenke til nedlasting av en eller flere av våre rapporter. I tillegg trenger vi din epost for å kunne sende deg informasjon om nedlasting av rapporten.

Denne informasjonen kan du når som helst be om å få en oversikt over.

Kontaktinformasjon

Du som bruker har krav på å få vite hva vi, om noe, har lagret av personopplysninger om deg. Forespørsler om dette kan rettes til arve.kvalsvik@evidente.no.